Safely Remove Hardware Update for Windows Vista (KB936824)

Safely Remove Hardware Update for Windows Vista (KB936824)

Windows / Microsoft / 7244 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak ste používateľom systému Windows Vista a vlastníte zariadenie Apple iPod, možno ste sa stretli s problémami s funkciou Bezpečné odstránenie hardvéru. To môže viesť k poškodeniu vášho iPodu, čo samozrejme nie je ideálne. Našťastie existuje riešenie v podobe aktualizácie Bezpečné odstránenie hardvéru pre Windows Vista (KB936824).

Táto aktualizácia je špeciálne navrhnutá tak, aby riešila problém poškodenia zariadenia iPod pri používaní funkcie Bezpečné odstránenie hardvéru v systéme so systémom Windows Vista. Inštaláciou tejto aktualizácie môžete zaistiť, že váš iPod zostane počas pripojenia k počítaču v bezpečí.

Ale čo presne je funkcia Bezpečné odstránenie hardvéru? A prečo to spôsobuje problémy s iPodmi? Poďme sa na to pozrieť bližšie.

Funkcia Bezpečne odstrániť hardvér je vstavaná funkcia systému Windows, ktorá umožňuje odpojiť externé zariadenia od počítača bez toho, aby došlo k poškodeniu alebo strate údajov. Keď použijete túto funkciu, systém Windows zaistí, že všetky údaje boli zapísané do zariadenia a že všetky aktívne procesy boli dokončené, skôr než vám umožní ich bezpečné odstránenie.

Niektorí používatelia však hlásili problémy s touto funkciou pri používaní zariadenia Apple iPod v systéme so systémom Windows Vista. Konkrétne zistili, že odpojenie ich iPodu pomocou funkcie Safely Remove Hardware môže viesť k poškodeniu ich hudobnej knižnice alebo dokonca k úplnému zlyhaniu ich zariadenia.

Tu prichádza aktualizácia Bezpečné odstránenie hardvéru pre systém Windows Vista (KB936824). Inštaláciou tejto aktualizácie budete môcť používať funkciu Bezpečné odstránenie hardvéru bez obáv z poškodenia zariadenia iPod alebo straty údajov.

Samozrejme, je dôležité si uvedomiť, že táto aktualizácia platí len v prípade, že používate Apple iPod na systéme so systémom Windows Vista. Ak nemáte so svojím zariadením žiadne problémy alebo vôbec nevlastníte produkt Apple, túto aktualizáciu nemusíte inštalovať.

To znamená, že ak máte problémy so svojím iPodom a ako operačný systém používate Windows Vista, dôrazne odporúčame stiahnuť a nainštalovať túto aktualizáciu čo najskôr. Je to rýchle a jednoduché – jednoducho navštívte webovú stránku spoločnosti Microsoft a postupujte podľa pokynov na stiahnutie a inštaláciu aktualizácií.

Na záver: ak máte problémy so zariadením Apple iPod v systéme so systémom Windows Vista kvôli problémom s funkciou Bezpečne odstrániť hardvér – neprepadajte panike! Riešenie je jednoduché: stačí stiahnuť a nainštalovať aktualizáciu Bezpečné odstránenie hardvéru pre systém Windows Vista (KB936824). S touto aktualizáciou nainštalovanou na vašom počítači bude odpojenie zariadenia opäť bezpečné a bez starostí!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microsoft
Stránka vydavateľa http://www.microsoft.com/
Dátum vydania 2008-12-05
Dátum pridania 2007-05-09
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače základnej dosky
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows Vista
Požiadavky Windows Vista
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 7244

Comments: