ASB AntiSpam

ASB AntiSpam 2

Windows / ASB / 56948 / Úplná špecifikácia
Popis

ASB AntiSpam: Konečné riešenie vašich problémov so spamom

Ste unavení z každodenného prijímania nespočetných spamových e-mailov? Prajete si, aby existoval spôsob, ako odfiltrovať nechcené správy a udržať svoju doručenú poštu čistú? Nehľadajte nič iné ako ASB AntiSpam, dokonalé riešenie vašich problémov so spamom.

ASB AntiSpam je výkonný softvérový program určený na blokovanie spamu odoslaním žiadosti o autorizáciu novým odosielateľom. Na túto žiadosť je potrebné odpovedať skôr, ako bude e-mailovej správe umožnené vstúpiť do vašej doručenej pošty, čím sa zabezpečí, že prejdú iba legitímne správy. S ASB AntiSpam sa môžete rozlúčiť s nechcenými e-mailami a privítať čistejšiu schránku.

Softvér funguje s akýmkoľvek e-mailovým klientom a podporuje neobmedzený počet e-mailových účtov. Či už používate Gmail, Outlook alebo akéhokoľvek iného poskytovateľa e-mailových služieb, ASB AntiSpam vás pokryje. Môžete ho dokonca použiť pre viacero účtov naraz bez akýchkoľvek obmedzení.

Verzia 2 ASB AntiSpam obsahuje mnoho vylepšení a opráv chýb, vďaka ktorým je blokovanie spamu ešte efektívnejšie. Tu sú niektoré z kľúčových funkcií, ktoré odlišujú tento softvér od ostatných na trhu:

1. Pokročilá technológia filtrovania

ASB AntiSpam využíva pokročilú technológiu filtrovania, ktorá analyzuje každú prichádzajúcu správu na známky spamu. Kontroluje veci, ako sú podozrivé odkazy, kľúčové slová bežne používané v spamových správach a ďalšie indikátory, ktoré naznačujú, že správa nemusí byť legitímna.

2. Prispôsobiteľné nastavenia

Nastavenia ASB AntiSpam si môžete prispôsobiť podľa svojich preferencií a potrieb. Môžete si napríklad vybrať, ktorí odosielatelia budú automaticky schválení alebo blokovaní na základe ich názvu domény alebo adresy IP.

3. Užívateľsky prívetivé rozhranie

Softvér má užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré uľahčuje používanie komukoľvek bez ohľadu na úroveň jeho technickej odbornosti.

4. Aktualizácie v reálnom čase

ASB AntiSpam dostáva zo svojich serverov aktualizácie v reálnom čase o nových typoch spamových aktivít, takže si môže udržať náskok pred novými hrozbami.

5. Zadarmo bez obmedzení

Najlepšie zo všetkého je, že ASB AntiSpam je úplne zadarmo bez obmedzení na používanie alebo funkčnosť! Nemusíte sa obávať platenia za drahé predplatné alebo upgrady – jednoducho si stiahnite softvér a začnite ho ihneď používať!

Na záver, ak hľadáte efektívny spôsob, ako blokovať spamové e-maily pred vstupom do vašej doručenej pošty a zároveň povoliť legitímne správy, nehľadajte nič iné ako ASB Antispam! Vďaka svojej pokročilej technológii filtrovania prispôsobiteľným nastaveniam, užívateľsky prívetivým aktualizáciám rozhrania v reálnom čase a bezplatnému používaniu bez obmedzení, tento softvér určite stojí za vyskúšanie ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ASB
Stránka vydavateľa http://www.asbsoft.com
Dátum vydania 2008-11-07
Dátum pridania 2007-04-12
Kategória Komunikácia
Podkategória Spamové filtre
Verzia 2
Požiadavky OS Windows 95, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Požiadavky Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003 Server/Vista
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 56948

Comments: