Daylite 3 Productivity Suite for Mac

Daylite 3 Productivity Suite for Mac 3.2.2

Mac / Marketcircle / 704 / Úplná špecifikácia
Popis

Daylite 3 Productivity Suite pre Mac je výkonný obchodný softvér, ktorý pomáha firmám organizovať sa pomocou nástrojov, ako sú zdieľané kalendáre, kontakty, úlohy, projekty a poznámky. Tento softvér je navrhnutý tak, aby umožnil jednoduchú spoluprácu medzi členmi tímu a zabezpečil, že nič neprepadne cez trhliny.

S Daylite 3 Productivity Suite môžu podniky jednoducho spravovať svoje každodenné úlohy a projekty. Softvér umožňuje používateľom delegovať úlohy a projekty medzi členov tímu, čím zaisťuje, že každý vie, čo má urobiť a kedy to musí urobiť. Táto funkcia uľahčuje tímom spolupracovať na zložitých projektoch bez akéhokoľvek zmätku alebo nedorozumenia.

Jednou z kľúčových funkcií balíka Daylite 3 Productivity Suite je jeho schopnosť vytvárať inteligentné zoznamy. Tieto zoznamy umožňujú používateľom rýchlo nájsť zmysluplné údaje – vrátane delegovanej, ale nedokončenej práce. Táto funkcia zaisťuje, že sa nič neprehliadne ani nezabudne.

Ďalšou skvelou funkciou Daylite 3 Productivity Suite je funkcia zdieľaného kalendára. Vďaka tejto funkcii môžu členovia tímu jednoducho plánovať stretnutia a stretnutia medzi sebou bez toho, aby sa museli obávať konfliktných plánov alebo dvojitých rezervácií.

Okrem týchto funkcií obsahuje Daylite 3 Productivity Suite aj robustný systém správy kontaktov. Používatelia môžu ukladať všetky svoje kontakty na jednom mieste a majú k nim jednoduchý prístup, kedykoľvek ich potrebujú. Softvér tiež umožňuje používateľom sledovať interakcie s ich kontaktmi – vrátane odoslaných a prijatých e-mailov – čo firmám uľahčuje udržiavať si prehľad o svojich vzťahoch so zákazníkmi.

Celkovo je Daylite 3 Productivity Suite pre Mac základným nástrojom pre každú firmu, ktorá chce zlepšiť svoju produktivitu a organizáciu. Vďaka svojim výkonným funkciám a intuitívnemu rozhraniu tento softvér uľahčuje tímom efektívnu spoluprácu a zároveň zostáva pod kontrolou ich každodenných úloh a projektov.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Marketcircle
Stránka vydavateľa http://www.marketcircle.com/
Dátum vydania 2007-03-19
Dátum pridania 2007-03-19
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na riadenie projektu
Verzia 3.2.2
Požiadavky OS Mac/OS X 10.4
Požiadavky Mac OS X 10.4
cena $185
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 704

Comments:

Najpopulárnejší