i-Installer for Mac

i-Installer for Mac 2.88

Mac / R&A / 1715 / Úplná špecifikácia
Popis

i-Installer pre Mac: Najlepšia aplikácia na inštaláciu a konfiguráciu softvéru

Nebaví vás manuálna inštalácia a konfigurácia softvéru na vašom Macu? Chcete bezproblémový spôsob správy vašich aplikácií? Nehľadajte nič iné ako i-Installer, dokonalú aplikáciu na inštaláciu a konfiguráciu softvéru pre Mac.

i-Installer je všeobecný softvérový inštalačný nástroj, ktorý dokáže nainštalovať takzvané i-balíky. Tieto balíky sú obaly obsahujúce adresáre so súbormi, ktoré končia v. ii2, ktoré vo väčšine aplikácií vyzerajú ako bežné súbory. Pomocou i-Installer môžete jednoducho aktualizovať a stiahnuť tieto balíčky zo vzdialených miest bez akýchkoľvek problémov.

Jednou z najlepších vecí na i-Installer je jeho automatická funkčnosť. Väčšinu času bude automaticky spracovávať aktualizácie a sťahovanie bez vášho zásahu. To znamená, že sa môžete sústrediť na používanie aplikácií namiesto toho, aby ste sa museli starať o ich správu.

Ale čo presne môžu tieto i-balíky robiť? Majú tri hlavné funkcie: inštaláciu, konfiguráciu a odinštalovanie (odstránenie). To znamená, že iba s jedným balíkom môžete jednoducho nainštalovať aplikáciu alebo nástroj do svojho Macu, nakonfigurovať ho tak, aby fungoval tak, ako chcete, a potom ho v prípade potreby odstrániť.

Ak hľadáte špeciálne nástroje súvisiace s TeXom alebo Unix, nebojte sa – veľa binárnych inštalácií je dostupných z predvolených repozitárov. Viac informácií o tomto nájdete na našej domovskej stránke.

A ak vám toto všetko nestačí – nebojte sa! i-Installer je open-source pod licenciou BSD. To znamená, že užívatelia si môžu podľa potreby vytvárať vlastné i-balíky. Či už ste vývojár, ktorý chce zefektívniť svoj pracovný tok, alebo len niekto, kto chce jednoduchšie spravovať svoje aplikácie – i-Installer má všetko pokryté.

Tak načo čakať? Stiahnite si i-Installer ešte dnes a začnite si užívať bezproblémovú správu softvéru na svojom Macu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ R&A
Stránka vydavateľa http://ii2.sourceforge.net/
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2007-01-18
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Programovací softvér
Verzia 2.88
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2
Požiadavky Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1715

Comments:

Najpopulárnejší