Listen Later for Mac

Listen Later for Mac 1.2.0

Mac / LAJ Design / 64 / Úplná špecifikácia
Popis

Listen Later for Mac je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám umožňuje vziať si dokumenty a previesť ich na zvukové súbory, ktoré si môžete vypočuť neskôr. Pomocou tohto softvéru môžete použiť reč počítača na nahrávanie dokumentov a ich uloženie ako zvukové súbory. Je to vynikajúca pomôcka pre študentov, ktorí si chcú zaznamenať čítanie kníh a počúvať ich v autobuse alebo pri iných aktivitách.

Jednou z kľúčových funkcií Listen Later pre Mac je jeho schopnosť importovať PDF alebo textové súbory. To znamená, že môžete jednoducho previesť akýkoľvek dokument na zvukový súbor bez toho, aby ste ho museli ručne zadávať. Jednoducho vyberte súbor, ktorý chcete previesť, vyberte preferovaný počítačový hlas, rýchlosť a nastavenia hlasitosti a o zvyšok sa postará funkcia Listen Later.

Okrem toho vám Listen Later pre Mac tiež umožňuje zadať text priamo do softvéru, ak nechcete importovať súbor. Táto funkcia je užitočná najmä vtedy, ak potrebujete rýchlo vytvoriť zvukový záznam krátkeho dokumentu alebo poznámky.

Ak sa rozhodnete zakúpiť registrovanú verziu Listen Later pre Mac, máte k dispozícii niekoľko ďalších výhod. Po prvé, je povolené Uložiť, čo znamená, že neexistujú žiadne obmedzenia týkajúce sa počtu súborov, ktoré môžete uložiť ako zvukové nahrávky. Po druhé, neexistuje žiadny 20-dňový časový limit, čo znamená, že po zakúpení; tento softvér bude navždy váš bez časového obmedzenia používania! Nakoniec sa pri každom použití tohto softvéru neobjaví žiadne okno Nag!

Ďalšou veľkou výhodou zakúpenia registrovanej verzie Listen Later pre Mac je prístup k vynikajúcej podpore od nášho tímu! Náš tím podpory vám rád pomôže s akýmikoľvek otázkami alebo problémami súvisiacimi s používaním nášho produktu!

Celkovo ponúka Listen Later pre Mac jednoduché, ale výkonné riešenie na konverziu vašich dokumentov na zvukové súbory, ktoré si môžete kedykoľvek vypočuť! Či už ide o počúvanie dôležitých poznámok pri dochádzaní alebo revíziu študijných materiálov počas cvičenia; tento nástroj produktivity má všetko!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ LAJ Design
Stránka vydavateľa http://www.lajdesignsw.com
Dátum vydania 2008-08-25
Dátum pridania 2007-01-11
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na prevod textu na reč
Verzia 1.2.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2
Požiadavky Mac OS X 10.2 or higher
cena $23.50
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 64

Comments:

Najpopulárnejší