IVOS (Intelligent Voice Operating System)

IVOS (Intelligent Voice Operating System) 2.0.3

Windows / ComunX / 93131 / Úplná špecifikácia
Popis

IVOS (Intelligent Voice Operating System) je revolučný obchodný softvér, ktorý vám umožňuje ovládať počítač hlasom. Tento inteligentný agent beží na vašej pracovnej ploche a učí sa, ako obsluhujete svoj počítač, vďaka čomu je pre vás vykonávanie úloh jednoduchšie a efektívnejšie.

Vďaka funkciám rozpoznávania reči a prevodu textu na reč ponúka IVOS stovky vopred vytvorených príkazov, ktoré vám umožňujú ovládať celý počítač iba pomocou vášho hlasu. Môžete tiež vytvárať vlastné príkazy pre akýkoľvek softvér, ktorý sa vám páči, čo uľahčuje automatizáciu opakujúcich sa úloh alebo zefektívňuje zložité pracovné postupy.

Jednou z najvýkonnejších funkcií IVOS je jeho schopnosť prenášať akýkoľvek záznam. WAV súbor do textu. To znamená, že môžete jednoducho prepisovať zvukové nahrávky alebo diktovať poznámky priamo do počítača bez toho, aby ste ich museli ručne vypisovať.

IVOS navyše umožňuje zaznamenávať aj tie najzložitejšie makrá jediným stlačením tlačidla. To uľahčuje automatizáciu viackrokových procesov alebo rýchle a efektívne vykonávanie opakujúcich sa úloh.

IVOS tiež ponúka celý rad možností prispôsobenia, vrátane možnosti zmeniť farbu pleti vášho agenta a nahrávať vlastné hlasové príkazy pre konkrétne akcie. Môžete dokonca prijímať potvrdzovacie správy pri vykonávaní príkazov alebo dostávať hlasové upozornenia pri otvorení alebo ukončení IVOS.

S verziou 2.0.3 IVOS obsahuje nešpecifikované aktualizácie, vylepšenia a opravy chýb, vďaka ktorým je tento už aj tak výkonný softvér ešte spoľahlivejší a efektívnejší.

Celkovo, ak hľadáte inovatívne podnikové softvérové ​​riešenie, ktoré vám pomôže zefektívniť váš pracovný tok a zároveň zvýšiť produktivitu a efektivitu vo všetkých oblastiach prevádzky – nehľadajte nič iné ako IVOS (Intelligent Voice Operating System).

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ComunX
Stránka vydavateľa http://www.comunx.com/
Dátum vydania 2008-11-08
Dátum pridania 2006-12-07
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér na rozpoznávanie hlasu
Verzia 2.0.3
Požiadavky OS Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Požiadavky Windows 98/Me/NT/2000/XP, Microsoft Speech SDK 5.1
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 93131

Comments: