AllType Body & Text Style Fonts

AllType Body & Text Style Fonts 1.1

Windows / Graphx Edge / 5597 / Úplná špecifikácia
Popis

AllType Body & Text Style Fonts je výkonný softvér pre grafický dizajn, ktorý ponúka široký výber písiem pre všetky vaše kreatívne potreby. Či už navrhujete webovú stránku, vytvárate marketingové materiály alebo pracujete na osobnom projekte, tento softvér má všetko, čo potrebujete, aby vaše návrhy vynikli.

So skúšobnou verziou písma AllType Body & Text Style Fonts získate prístup k 10 klasickým písmam v štýle tela, ktoré sú ideálne pre akýkoľvek projekt. Ak však chcete ešte viac možností, plná verzia obsahuje 21 kompletných rodín písiem pre celkovo 81 písiem Windows TrueType. To znamená, že bez ohľadu na to, na akom type dizajnu pracujete, v tejto kolekcii sa určite nájde písmo, ktoré bude dokonale vyhovovať vašim potrebám.

Jednou z najlepších vecí na písmach AllType Body & Text Style je licenčná zmluva. Na rozdiel od niektorých iných zbierok písiem, tento softvér umožňuje osobné, komerčné a ziskové použitie. To znamená, že či už tieto fonty používate pre svoje vlastné projekty alebo ich začleňujete do návrhov pre klientov alebo zákazníkov, môžete tak urobiť s dôverou s vedomím, že máte zákonné právo ich používať.

Každé písmo v AllType Body & Text Style Fonts je vo formáte Windows TrueType s úplnou znakovou sadou ASCII. To znamená, že bez ohľadu na to, aký jazyk alebo znaky musíte zahrnúť do svojich návrhov – od základných latinských znakov až po zložitejšie písma, ako je cyrilika alebo arabčina – tieto fonty vám pomôžu.

Ale s písmami AllType Body & Text Style Fonts to nie je len o kvantite, ale aj o kvalite. Každá rodina písiem bola starostlivo vytvorená profesionálnymi dizajnérmi, ktorí chápu dôležitosť typografie v efektívnom dizajne. Od elegantných pätkových štýlov až po výrazné bezpätkové možnosti a všetko medzi tým sú tieto fonty navrhnuté tak, aby vyzerali skvele na obrazovke aj v tlači.

Či už hľadáte niečo klasické a nadčasové alebo moderné a nápadité, AllType Body & Text Style Fonts má pre každého niečo. A pretože sú zabalené ako súčasť jedného komplexného softvérového balíka, a nie ako jednotlivé sťahovanie z rôznych zdrojov online (čo môže byť riskantné), používatelia si môžu byť istí, že dostávajú vysokokvalitné produkty podporované spoľahlivou zákazníckou podporou.

Okrem pôsobivého výberu písiem a užívateľsky prívetivej licenčnej zmluvy ponúka AllType Body & Text Style Fonts aj niekoľko ďalších funkcií navrhnutých špeciálne s ohľadom na potreby grafických dizajnérov:

- Jednoduchá inštalácia: Inštalácia nových fontov môže byť niekedy náročná záležitosť – ale nie s AllType! Proces inštalácie je jednoduchý a bezproblémový.

- Užívateľsky prívetivé rozhranie: Rozhranie je intuitívne a ľahko použiteľné, aj keď softvér na grafický dizajn používate prvýkrát.

- Kompatibilita: Tieto súbory vo formáte Windows True Type fungujú bez problémov vo všetkých hlavných operačných systémoch vrátane Mac OS X.

- Univerzálnosť: Tieto všestranné typy písma fungujú dobre na rôznych médiách, ako sú webové stránky tlačových médií (brožúry/letáky) atď., vďaka čomu sú ideálnou voľbou pri navrhovaní čohokoľvek od loga cez webové stránky až po vizitky!

Celkovo vrelo odporúčame dať Alltype štýly textu textu skôr! Vďaka širokej škále vysokokvalitných typov písma v kombinácii s ľahko použiteľným rozhraním a kompatibilitou naprieč viacerými platformami – v skutočnosti neexistuje nič podobné, čo by sa mu páčilo!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Graphx Edge
Stránka vydavateľa http://www.graphxedge.com/
Dátum vydania 2008-11-07
Dátum pridania 2006-09-29
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Písma
Verzia 1.1
Požiadavky OS Windows 95, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Požiadavky Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/Vista
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 5597

Comments: