Classic skins for Alwact Clock

Classic skins for Alwact Clock 2

Windows / Firaz SAMET / 5769 / Úplná špecifikácia
Popis

Ak hľadáte spôsob, ako dodať svojim hodinám Alwact Clock nejakú farbu a osobitosť, potom sú klasické vzhľady pre hodiny Alwact dokonalým riešením. Tento softvérový balík obsahuje štyri rôzne farebné vzhľady – zelený, žltý, červený a modrý – ktoré okamžite zmenia vzhľad vašich hodín.

Inštalácia tohto skin packu je neuveriteľne jednoduchá. Po stiahnutí a inštalácii softvéru sa vzhľady automaticky pridajú do zoznamu vzhľadov v aplikácii Alwact Clock. Odtiaľ môžete jednoducho prepínať medzi rôznymi vzhľadmi tak, že ich vyberiete z rozbaľovacej ponuky.

Jednou zo skvelých vecí na klasických vzhľadoch pre Alwact Clock je to, že ich použitie nevyžaduje žiadne technické znalosti ani odborné znalosti. Dokonca aj keď nie ste príliš technicky zdatní, tento softvér budete môcť nainštalovať a používať jednoducho.

Aby to bolo ešte pohodlnejšie, klasické vzhľady pre Alwact Clock obsahujú aj praktickú položku kontextového menu s názvom Skin Folder. To vám umožní rýchly prístup k priečinku Skin Alwact priamo z kontextového menu vašich hodín. Prípadne k nemu môžete pristupovať aj z ponuky Štart tak, že prejdete na Štart > Programy > Hodiny Alwact > Priečinok vzhľadu.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako si prispôsobiť svoje hodiny Alwact pomocou niekoľkých farebných nových vzhľadov, potom sa klasické vzhľady pre hodiny Alwact určite oplatí vyskúšať. Vďaka jednoduchému inštalačnému procesu a užívateľsky prívetivému rozhraniu je skvelou voľbou pre každého, kto chce pridať trochu osobitosti a vkusu do nastavenia pracovnej plochy.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Firaz SAMET
Stránka vydavateľa http://alwact.atspace.com
Dátum vydania 2008-11-07
Dátum pridania 2006-08-07
Kategória Šetriče obrazovky a tapety
Podkategória Kože
Verzia 2
Požiadavky OS Windows, Windows XP
Požiadavky Windows XP, Alwact Clock 1.0
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 5769

Comments: