DashLite for Mac

DashLite for Mac 1.0

Mac / ChipChap / 79 / Úplná špecifikácia
Popis

DashLite pre Mac je softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vykonáva jednu z dvoch akcií: spustí Dashboard, ak ešte nebol spustený, alebo ak názov procesu obsahuje „DashboardClient“, DashLite zabije Dock, ktorý sa reštartuje. Všetky procesy Dashboardu budú odstránené až do ďalšej aktivácie, čím sa uvoľnia systémové zdroje.

Ak hľadáte spôsob, ako zapínať a vypínať Dashboard bez akýchkoľvek zvyškov réžie, keď sa nepoužíva, potom je DashLite dokonalým riešením. Keďže Dashboard nebude bežať na pozadí, môžete si všimnúť, že jeho spustenie cez DashLite je o niečo pomalšie. Táto drobná nepríjemnosť je však viac než kompenzovaná výhodami uvoľnenia systémových zdrojov.

Najlepšia aplikácia DashLite je v spojení so spúšťačom aplikácií, ako je QuickSilver. Môžete jednoducho pokračovať v používaní F12 (nezabudnite zrušiť začiarknutie Dashboard na paneli preferencií systému Klávesnica a myš) alebo akejkoľvek inej kombinácie kláves, ktorú si môžete nakonfigurovať, na spustenie Dashboard s Quicksilver alebo podobným.

Jednoduché a intuitívne rozhranie DashLite uľahčuje používanie aj tým, ktorí nie sú technicky zdatní. Softvér beží hladko na Mac OS X 10.6 Snow Leopard a novších verziách.

Jednou z najvýznamnejších výhod používania DashLite je, že pomáha zlepšovať výkon vášho počítača tým, že uvoľňuje cenné systémové zdroje, ktoré by sa inak spotrebovali spúšťaním nepotrebných procesov na pozadí. To znamená, že váš počítač bude bežať rýchlejšie a efektívnejšie ako kedykoľvek predtým.

Ďalšou skvelou vlastnosťou DashLite je jeho schopnosť šetriť čas tým, že používateľom umožňuje rýchly prístup k ich obľúbeným aplikáciám bez toho, aby museli prechádzať viacerými ponukami alebo oknami. Používatelia môžu okamžite spustiť svoje preferované aplikácie iba pomocou jednej kombinácie klávesov nakonfigurovaných prostredníctvom aplikácie QuickSilver alebo iného podobného spúšťača aplikácií.

Okrem funkcií zvyšujúcich produktivitu ponúka DashLite aj vynikajúce bezpečnostné funkcie určené na ochranu vášho počítača pred škodlivým softvérom a inými hrozbami. Softvér využíva pokročilé algoritmy a techniky na detekciu potenciálnych hrozieb skôr, ako môžu spôsobiť akúkoľvek škodu.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte efektívny spôsob zapínania a vypínania palubnej dosky a zároveň vylepšenia výkonu počítača a funkcií zabezpečenia – nehľadajte nič iné ako Dashlite!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ChipChap
Stránka vydavateľa http://www.chipchap.biz/
Dátum vydania 2008-08-26
Dátum pridania 2006-07-27
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kontaktov
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.4 Intel
Požiadavky Mac OS 10.4 Universal Binary Quicksilver (recommended) or similar
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 79

Comments:

Najpopulárnejší