Innovatools Add/Remove Plus 2006

Innovatools Add/Remove Plus 2006 5

Windows / Innovatools / 18049 / Úplná špecifikácia
Popis

Innovatools Add/Remove Plus 2006 je výkonný softvérový nástroj, ktorý ponúka nový a lepší spôsob odinštalovania programov, ktoré už na svojom počítači nechcete. Tento softvér je navrhnutý tak, aby vám pomohol rýchlo a jednoducho odstrániť nežiaduce programy z vášho systému bez zanechania akýchkoľvek stôp.

S Innovatools Add/Remove Plus môžete jednoducho nájsť program, ktorý chcete odinštalovať, jednoduchým dvojitým kliknutím na ikonu na pracovnej ploche. Akonáhle nájdete program, stačí jediné kliknutie na tlačidlo na jeho odstránenie zo systému.

Na rozdiel od štandardnej funkcie odinštalovania systému Windows, Innovatools Add/Remove Plus umožňuje programy definitívne odstrániť. To znamená, že po odinštalovaní programu pomocou tohto softvéru bude úplne odstránený z vášho počítača a nezobrazí sa v zozname nainštalovaných programov.

Innovatools Add/Remove Plus okrem výkonných možností odinštalovania ponúka aj niekoľko ďalších užitočných funkcií. Tento softvér vám napríklad umožňuje spravovať spúšťacie programy a služby v počítači. Túto funkciu môžete použiť na zrýchlenie systému vypnutím nepotrebných položiek alebo služieb pri spustení.

Ďalšou užitočnou funkciou Innovatools Add/Remove Plus je jeho schopnosť vyčistiť nevyžiadané súbory a dočasné súbory z vášho systému. Pomáha to uvoľniť miesto na pevnom disku a môže zlepšiť celkový výkon systému.

Celkovo je Innovatools Add/Remove Plus 2006 základným nástrojom pre každého, kto chce mať úplnú kontrolu nad zoznamom nainštalovaných programov svojho počítača. Vďaka svojmu ľahko použiteľnému rozhraniu a výkonným funkciám tento softvér uľahčuje každému, aby jeho systém fungoval hladko a efektívne.

Kľúčové vlastnosti:

- Ľahko použiteľné rozhranie

- Výkonné možnosti odinštalovania

- Natrvalo odstráni programy

- Spravuje položky a služby pri spustení

- Čistí nevyžiadané súbory a dočasné súbory

Požiadavky na systém:

- Windows XP/Vista/7/8/10

- 256 MB RAM alebo viac

- 50 MB voľného miesta na pevnom disku

Záver:

Ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako spravovať zoznam nainštalovaných programov na vašom počítači, potom nehľadajte nič iné ako Innovatools Add/Remove Plus 2006. Vďaka svojim výkonným funkciám a intuitívnemu rozhraniu tento softvér uľahčuje komukoľvek udržiavať svoj systém beží hladko a efektívne. Tak načo čakať? Stiahnite si Innovatools Add/Remove Plus ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Innovatools
Stránka vydavateľa http://www.innovatools.com
Dátum vydania 2008-12-05
Dátum pridania 2006-06-01
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Odinštalačné programy
Verzia 5
Požiadavky OS Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Požiadavky Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 18049

Comments: