Apple iMac (early 2006) SMC Firmware for Mac

Apple iMac (early 2006) SMC Firmware for Mac 1.0

Mac / Apple / 272 / Úplná špecifikácia
Popis

Firmvér Apple iMac (začiatok roka 2006) SMC pre Mac je kľúčovou aktualizáciou pre určité počítače s procesorom Intel, vrátane počítačov iMac (začiatok roka 2006). Táto aktualizácia firmvéru System Management Control (SMC) zaisťuje hladký a efektívny chod vášho počítača zlepšením jeho výkonu a stability.

Inštalácia tejto aktualizácie firmvéru je jednoduchý proces, ktorý zahŕňa dve časti: inštaláciu aplikácie na aktualizáciu firmvéru a použitie aplikácie na aktualizáciu firmvéru na inštaláciu aktualizácie firmvéru SMC. Skôr než začnete, je dôležité vytlačiť alebo zapísať si tieto pokyny, aby ste ich mohli používať počas procesu inštalácie.

Ak chcete začať, stiahnite si aktualizáciu SMC Firmware Update 1.0 z Apple Downloads. Po stiahnutí ukončite všetky otvorené aplikácie v počítači kliknutím na ich ikony v doku s malým trojuholníkom vedľa nich.

Potom dvakrát kliknite na súbor SMC Update.pkg a pozorne si prečítajte licenčnú zmluvu pred kliknutím na tlačidlo Súhlasím, ak súhlasíte s jej podmienkami. Potom kliknutím na Inštalovať nainštalujte aplikáciu aktualizácie do počítača.

Po úspešnej inštalácii kliknutím na tlačidlo Zavrieť spustite aplikáciu aktualizátora. Ak ste tento krok omylom preskočili, nezúfajte – nájdete ho v /Aplikácie/Pomocné programy/.

Pred kliknutím na Reštartovať si pozorne prečítajte všetky pokyny na obrazovke, aby ste mohli pokračovať v aktualizácii firmvéru SMC počítača. Počas tohto procesu budú ventilátory vášho počítača bežať na plné obrátky, ale po úspešnej aktualizácii sa vrátia späť do normálu.

Je dôležité neprerušovať tento proces, pretože by to mohlo spôsobiť vážne poškodenie alebo dokonca spôsobiť, že váš počítač nebude použiteľný. Po opätovnom reštartovaní po dokončení tohto kroku úspešnej aktualizácie firmvéru bez akýchkoľvek problémov!

Ak všetko pôjde podľa plánu, gratulujem! Po poslednom reštartovaní by ste mali vidieť správu, že všetko bolo úspešné – jednoducho kliknite na OK a pokračujte v používaní vášho novo aktualizovaného systému s dôverou s vedomím, že beží na špičkovej úrovni výkonu, čiastočne vďaka náležitej starostlivosti pri inštalácii takýchto aktualizácií!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Apple
Stránka vydavateľa http://www.apple.com/
Dátum vydania 2008-08-26
Dátum pridania 2006-05-16
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače základnej dosky
Verzia 1.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Požiadavky Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 272

Comments:

Najpopulárnejší